Özel Arama
script type="text/javascript">

10 Şubat 2009 Salı

Bs Player Pro 2.26.956+Update Crack+Keygen




BSPlayer AVI, MPG, ASF, WAV ve MP3 gibi tüm ses ve görüntü dosyaları oynatabilme yeteneğine sahip popüler bir medya oynatıcı. Bu programın tercih edilmesinin başlıca nedenleri arasında az yer kaplaması, çok hızlı açılması, arayüzünün Türkçeleştirilebilmesi ve diğer tüm oynatıcıların sahip olduğu özellikler sayılabilir.


DivX ve XviD'ler için altyazı desteği olan, skin desteği sunan, görüntü boyutlarını ve oranlarını özgürce ayarlayabildiğiniz bu program ücretsiz sürümünün yanında, daha tecrübeli kullanıcılar için paralı sürümlerede sahip.

Codec ile ilgili bütün ayarlamaları oynatıcının üzerinden yapabilmenize izin veren BSPlayer, altyazı kullanımı için eksiksiz bir destek sağlıyor. Bunun yanı sıra birçok işlemin klavyeden pratik bir şekilde yapılabilmesine imkan sağlayan ve farklı skin'ler kullanmanıza da izin veren bu medya oynatıcı ile DVD'de dahil olmak üzere tüm video dosyalarını oynatabiliyorsunuz.

Program içerisinde görüntüye zoom yapabilme özelliği de mevcut. Ayrıca ekstra özellikler arasında Winlirc desteği de bulunmaktadır; bu sayede uzaktan kumandanız ile de Bsplayer'i kolayca yönetebilirsiniz.

Program Özellikleri:

Playlist Desteği
Altyazı Gösterimi
BS.Media Libary (Medya Kitaplığı)
Çoklu Dil Seçeneği
Yeniden Boyutlandırılabilir Video Penceresi
Sürükle & Bırak Desteği
Çözünürlük Değişikliği Yapabilme
Tamamen Kişiselleştirilebilir Görünüm (Skin)

Görüntü Yakalama (Frame Capture)
Harici Ses Dosyası Desteği
INI Dosyaları İle Film Parametrelerini Ayarlama
Masaüstü Gösterimi İle Arkaplanınızda Film Oynatabilme
Kişisel Playback Modları
Embedded Subtitle/Chapter Desteği



Download:

http://rapidshare.com/files/99923787/BS_Player_2.26.956.rar.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder