Özel Arama
script type="text/javascript">

14 Şubat 2009 Cumartesi

Avira Premium Security Suite Final 8.2.0.251




Avira Premium Security Suite bir tam sistem güvenlik sağlama yazılımıdır. Dahili bir kişisel güvenlik duvarına sahip olan yazılım, bunun yanı sıra 6 ayrı koruma aracına da sahiptir. Avira firmasının sahibi olduğu ve başarısını yıllardır kanıtlayan üstün özellikli virüsten koruma yazılımı Avira AntiVir Personal Edition bu yazılımın en önemli modülüdür. Virüsten koruma aracının dışında, sisteminizi casus yazılımlardan koruyan AntiSpyware, reklam yazılımlarından koruyan AntiBilgisayar virüsü: Bilgisayar ortamında kendi kendini kopyalayan zararlı program. Virüsler çok küçük mikroorganizmalardır. Uzun süre bilim adamlarının dikkatini çekmemiştir. Meydana getirdiği hastalıklar hep bakterilerden bilinmiştir. Elektron mikroskobunun bulunmasıyla ancak virüslerin farkına varılmıştır.
Adware, yüksek miktarda faturalar ödemenize neden olan numara çeviricilerden koruyan Adwarereklam destekli program kurulum sırasında yada program çalışırken bilgisayara reklam downloaden yada otomatik olarak reklam gösteren programlara verilen ad. Bu tip programlar ücretsiz olarak dağıtılır, kullanıcı progamı kullanırken reklam gösterimi yapar.
AntiDialer, internet bankacılığında kullanmakta olduğunuz şifrelerinizi çalan araçlardan koruyan AntiPhishing, zarar elektronik postaları denetleyen EmailScanner modülleri bulunmaktadır. Kullanımı oldukça kolay olan yazılım, sisteminizi tüm zararlı girişlerden korumakta ve güven içinde Internet, dünya kapsamında birçok bilgisayar sistemini TCP/IP protokolü ile birbirine bağlayan ve gittikçe büyüyen bir iletişim ağıdır. TCP/IP (Transmission Control Protocol/Internet Protocol), bilgisayarlar ile veri iletme/alma birimleri arasında organizasyonu sağlayan, böylece bir yerden diğerine veri iletişimini olanaklı kılan pek çok veri iletişim protokolüne verilen genel addır.
Bilgisayarını kullanmanıza olanak sağlamaktadır.

Yazılımın Üstün Özellikleri

Virüs tarayıcı, elektronik posta koruması, kişisel güvenlik duvarı, casus yazılım engElleyici ve 'Phishing'* engElleme aracı ile tam sistem güvenliği sağlamaktadır.

Çok kolay bir biçimde sisteme yüklenmektedir.

Standart ve uzman yapılandırma arasında kişisel seçim ile tek tıklamayla yapılandırma yapabilmektedir.

Üst düzey yüksek performans ve en son standart kullanımına bağlı algılama kapasitesi (AHeAD teknolojisi).

Oldukça küçük yazılım ve yapılan imza güncellemeleri ile saldırganlara karşı her zaman güncel koruma sağlanmaktadır.

Güvenlik Duvarından Dikkat Çekici Özellikler

Temelden yönetim ile gelen ve giden tüm bağlantıları (kablosuz bağlantı dahil) denetleyebilme.

Bilgisayar çok sayıda aritmetiksel veya mantıksal işlemlerden oluşan bir işi, önceden verilmiş bir programa göre yapıp sonuçlandıran elektronik araç, elektronik beyin. Kullanıcıdan aldığı verilerle mantıksal ve aritmetiksel işlemleri yapan; yaptığı işlemlerin sonucunu saklayabilen; sakladığı bilgilere istenildiğinde ulaşılabilen elektronik bir makinedir.
DOS saldırılarına karşı koruma sağlanır (bu türden saldırılar bilgisayarı felce uğratmaktadır).

Kaydırma denetimleri yoluyla güvenlik seviyesi kolayca ayarlanabilir.

Üst Düzey Koruma Modülleri

AntiVir

AntiSpyware

AntiDialer

AntiPhishing

EmailScanner

FireWall
http://rapidshare.com/files/184653145/Avira_Premium_Security_Suite_Final_8.2.0.251_Upload_By_tHeBruTaLiTyOfHeLL.rar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder