Özel Arama
script type="text/javascript">

14 Şubat 2009 Cumartesi

ACDSee




ACDSee; hızlı ve 50'den fazla multimedya, ses, arşiv ve video formatını (JPG, GIF, MP3, ZIP, MPEG gibi) destekleyen gelişmiş bir resim göstericidir.

Bu program ile resimlerinize red eye reduction, sharper image enhancement, brightness, contrast, hue, saturation, negative, emboss, ve image rotation gibi efektler ve düzenlemeler yapmanıza da imkan verir. Eğer elinizde bol resim varsa ACDSee programını bilgisayaranızda mutlaka bulundurmalısınız. Bu mükemmel grafik aracı, resim görüntülemede ve birden fazla resme göz atmada hızlı, etkili ve kullanımı kolay bir arayüze sahip. Görüntü gözatıcısı, grafiklerinizi kolayca yerleştirip düzenlemenizi sağlarken tam işlevli resim görüntüleyici hızlı bir şekilde resimleri gösteriyor. ACDSee, kullanıcıya Photo Enhancer (fotoğraf düzeltici) dahil olmak üzere birçok görüntü işleme aracı sunuyor. Program, birçok medya dosyasının yanısıra en popüler görüntü biçimlerini destekliyor. Üstelik toplu dosya dönüştürme özelliği de var.

HTML albümü üretimi, tak-çalıştır türü dijital kameralar için destek ve TWAIN desteğinin yanı sıra Zip ve LHA sıkıştırılmış dosyalara göz atabilme de programın özellikleri arasında. "Thumbnail" (tırnak resim) fonksiyonu, dosya yönetimi araçları, masaüstü duvar kağıdı ve kabuk düzenleme (shell edit) komutları gibi birçok özelliği de bulunuyor.

Programın bu versiyonunda resimlerinizi CD veya DVD'ye de yazabilir ve HTML slide showları hazırlayabilirsiniz. Ayrıca resimlerinizi, programın yeni filtreleri sayesinde daha kaliteli yazdırabilirsiniz.




http://rapidshare.com/files/14991614...5.333.zip.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder