Özel Arama
script type="text/javascript">

10 Şubat 2009 Salı

AVG Anti-Virus Free Edition 8.0.234a1426

AVG Free Edition çok iyi bilinen bir antivirüs korunma aracı. AVG Free ücretsiz olarak ev kullanıcıları için tasarlanmış basit, kullanımı kolay bir program. Güçlü ve sürekli güncellenen yapısıyla tam bir koruma sağlayan bu program milyonlarca kişi tarafından kullanılıyor.

Rapid virüs veritabanı güncellemeleri her zaman açık olan bu program yüksek derecede koruma sağlayor. Yerleşik koruma kalkanı, e-posta tarayıcı, eklentiler, istek üzerine veya otomatik tarama ve testler ile mümkün olan en üst düzey korumayı sizlere sağlayan bu ücretsiz yazılım bilgisayarınızın performansında hiçbir yavaşlamaya da sebep olmuyor.


AVG Resident Shield (Yerleşik Koruma Kalkanı) ile gerçek zamanlı bir koruma yapabileceğiniz, güncellemeleriyle sürekli en yeni tehlikelere karşı korunabileceğiniz, zarar gören veya enfekte olan dosyalarınıza en güvenli müdahaleleri yapabileceğiniz ücretsiz AVG antivirüs programı son versiyonu ile gelişmiş polymorphic virüs yakalama ve gelişmiş yardım özellikleriyle ön plana çıkıyor.

Sürüm 8.0.233 ile AVG Free Edition kullanıcılara entegre edilmiş spyware (casus yazılım) koruması ve yeni LinkScanner özelliği ile kullanıcılara Google, Yahoo ve MSN aramalarını değerlendirme şansını veriyor. Ayrıca birçok güncelleme, eklenti ve hata düzeltimide yenilenen sürümle gerçekleştirilmiş bulunuyor.


Sistem Gereksinimleri:

Inter Pentium 300 Mhz
Windows 2000/XP/Vista
256 MB RAM

Alıntıdır

http://www.tamindir.com/downloading/3758/AVG_Anti-Virus_Free_Edition.htm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder